Cook & Joy

Cooking

Cook & Joy

Cooking

ریزوتو (برنج ایتالیایی)

برنج پخته (کته) 500 گرم

نخود فرنگی کنسرو شده  100 گرم

قارچ تازه 100 گرم

سینه مرغ 100 گرم

سبزی معطر 4 قاشق غذاخوری

سیر ریز شده 1 قاشق مربا خوری 

  پیاز ریز شده 1 عدد

سبزی ترخان خشک یا تازه  1 قاشق غذا خوری

پنیر پارمزان 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

سینه مرغ را به شکل قیمه ای (کشمشی)خرد میکنیم و کنار میگذازیم.بعد کمی آبلیموی تازه _روغن_سیر به مرغهای خرد شده اضافه میکنیم.

قارچ ها را به شکل ورقه ای ضخیم خرد کرده و کنار می گذاریم.پیاز و سیر را در روغن تفت میدهیم تا سبک شوند,بعد مرغ را به آن می افزاییم و همراه پیاز تفت میدهیم تا رنگ مرغ برگردد,نخود فرنگی را نیز به مواد اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا کمی براق شوند,در این مرحله قارچ های خرد شده را اضافه کرده ومیگذاریم خوب سرخ شود,سپس نمک,فلفل قرمز,و در صورت تمایل کمی فلفل دلمه ای نگینی به مواد می افزاییم.تفت کوتاهی میدهیم و از روی اجاق برمیداریم.

کف ظرف دیگری را  از برنج پخته ریخته و روی آن از مواد آماده شده یک لایه میریزیم و به همین ترتیب تکرار میکنیم تا مواد تمام شود,در انتها کمی روغن زیتون روی مواد می ریزیم.

برای مدت 10 دقیقه ظرف را روی اجاق گذاشته تا کاملا غذا اماده گردد.

برای سرو:برنج را با سبزیجات معطرو ترخان مخلوط میکنیم و در ظرف میکشیم و روی ظرف را با پنیر پارمزان تزئین میکنیم. 

                                                   

             نوش جان